کمپین نویسی 360 درجه تبلیغات تجاری {رنگی}

نویسنده :
امین اسداللهی محمدرضا طائی
نوبت و سال چاپ : 1 / 1403 تعداد صفحات : 432
نوع جلد / قطع: شومیز / وزیری وزن: 790
ویرایش : 0 شابک 9786004074636
موضوع اصلی : بازاریابی موضوع فرعی : تبلیغات

دریافت فایل:

افزودن به علاقه مندی ها
موجود در فروشگاه
960,000

7 %

قیمت : 892800 تومان

کتاب با رویکردی علمی، آموزشی برای کارشناسان و مدیران شرکت های تبلیغاتی، مدیران روابط عمومی و تبلیغات شرکت ها و استادان و دانشجویان دانشگاه ها کتابی مفید است.
برای کلمه «کمپین» در فرهنگ لغت فارسی معادل یک کلمه ای کاملی وجود ندارد. در فرهنگ گسترده دکتر آریان پور، کمپین به معنای لشکرکشی، حملات پیاپی و مبارزه کردن است. در فرهنگ واژگان دوسویه دکتر نوربخش، کمپین به معنای مبارزه، نهضت و هجوم ترجمه شده است. متاسفانه معنای واقعی کلمه کمپین و حتی چارچوب و کاربرد آن در کشور ما به دلیل عدم آشنایی جامعه با برنامه ریزی های علمی در رفتارهای احزاب و دولت ها در میان آحاد جامعه متفاوت است. کمپین در تعریف علمی، مفهومی انتزاعی و ذهنی نیست تا معنای آن از فردی به فرد دیگر تغییر کند، بلکه مفهومی عینی و دارای تعاریف و چارچوب مشخص علمی است.

در جوامع توسعه یافته، مفهوم کمپین، کاملاً شناخته شده است، زیرا مردم بارها عنوان کمپین را در برنامه ریزی های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی یا به عنوان برنامه ای برای خروج از بحران های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی یا کمپین های تبلیغاتی احزاب برای انتخابات مجلس یا انتخابات ریاست جمهوری شنیده اند.

یکی از مشهورترین کمپین های اجتماعی برای مبارزه با اختلاف طبقاتی در جوامع سرمایه داری در سال های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ با نام «کمپین اشغال وال استریت» از نیویورک آغاز شد و به سرعت به شهرهای لندن و پاریس کشیده شد و تا سئول و ترکیه پیش رفت. شاید بتوان از عناوینی مانند «برنامه دارای هدف» یا «برنامه ریزی هدفمند» یا «بسیج همه امکانات برای رسیدن به هدفی مشخص» برای تعریف کمپین استفاده کرد.

این کتاب درصدد پاسخ به این پرسش هاست:
* کمپین برای رسیدن به چه هدف یا اهدافی برنامه ریزی شده است؟
* چه امکانات مادی و غیرمادی برای تحقق اهداف کمپین به کار گرفته می شود؟
* زمان بندی اجرای کمپین چگونه است؟ (کوتاه مدت، میان مدت، بلندمدت).
* نتایج کمپین چگونه و از سوی چه کسانی سنجیده و ارزیابی می شود؟
* مزیت ها و مهم ترین دستاوردهای اجرای کمپین های تجاری چیست؟

یکی از معضلات امروز تبلیغات جاری در کشور، آمیختگی وظایف و اهداف چند حوزه تبلیغات در یک شرکت تبلیغاتی است. یعنی شرکت هایی که کار رسانه ای می کنند و به خرید و فروش رسانه هایی مانند بیلبوردهای شهری، تابلوهای زمین های ورزشی یا فروش آگهی های شبکه های تلویزیونی می پردازند. در همان حال به عنوان مشاور و مجری تبلیغات شرکت ها نیز فعالیت می کنند و این چندگانگی و تداخل وظایف سبب می شود که کیفیت کارهای خروجی کاهش پیدا کند.

تا کنون دیدگاهی برای این کالا ثبت نشده است، شما اولین نفر باشید...